TOPLU TAŞIMA BAŞARISI PAYLAŞILIYOR

 TOPLU TAŞIMA BAŞARISI PAYLAŞILIYOR

KONU ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’nin toplu taşımacılık alanında geliştirdiği projeleri daha önce iki defa UITP’nin uluslar arası alanlardaki ödüllerine layık görüldüğünü bi

Konferans ile ilgili Brüksel’deki UITP Genel Merkezi’nden yapı­lan açıklamada ise Kayseri’nin toplu taşımacılık alanında son dönemde büyük başarılara imza attığı bildirildi. Bu etkin­lik ile hem Kayseri’deki proje­lerin yerinde görüleceği hem de Türkiye’de toplu taşımcılık ala­nındaki projelere genel olarak katkı sağlanmasının amaçlandı­ğı kaydedildi.

 

27 Ekim tarihinde UITP Tür­kiye üyeler toplantısı ve teknik gezi ile başlayacak. UITP Böl­gesel Projeler ve Türkiye Ülke Müdürü Kaan Yıldızgöz’ün 28 Ekim Cuma günü gerçekleşti­receği oturumlarda toplu taşı­macılığın finansmanı, yasal dü­zenlemeler, kurumsal yapılan­ma, özelleştirmeler gibi son dö­nemde sektör açısından büyük önem taşıyan konuların yerli ve yabancı uzmanlar tarafından tartışılacak.

 

Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan konfe­ransa, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Enerji ve Tabii Kay­naklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katılmasının beklendiği bil­dirildi.



Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü
"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"
"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"
Spor AŞ'den Pınarbaşı'nda çocuk şenliği
Hacılar Belediyesi'nde SDS imzaları atıldı
Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor