ABDULLAH GÜL

ABDULLAH GÜL

BABA OCAĞI´NDA HASRET GİDERDİ?

11´inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, babası ve annesiyle bayramlaşıp ellerini öpmek üzere Kayseri´ye geldi?, Kurban bayramı sonrası baba ocağı Kayseri´ye gelerek anne ve babası başta olmak üzere yakınları ile bayramlaşıp hasret gideren 11. Cumhurbaşkanı Gül bağda dolaşıp, üzüm toplayarak memleket özlemine son verdi?
Eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte hava yolu ile baba ocağının bulunduğu Kayseri´ye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havaalanından doğruca, Kergah Bağları Mevkii´nde oturan babası Ahmet Hamdi Gül ve kardeşi Macit´in oturduğu iki katlı bağ evine gitti. Burada annesi ve babasının elini öpen, kardeşi Macit ve yengesi Reyhan ile yeğenleriyle bayramlaşan 11´inci Cumhurbaşkanı, eve gelen yakınlarıyla da bayramlaşarak özlem giderdi.
Daha sonra, bağdaki meyve ve sebze bahçesini gezen, elleriyle asmadan üzüm toplayan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yaptığı kısa değerlendirmede "Kayseri benim baba ocağım. Burada kendimi iyi hissediyorum. Bayram nedeniyle gecikmeli de olsa annemi, babamı, kardeşimi ve yakınlarımı görmek için günübirliğine geldim" ifadesini kullandı?
Gül, bağdaki ağaçlar arasından zirvesine önceki gün kar yağan Erciyes Dağı´nı da bir süre seyrettikten sonra,? Erciyes dağı, gelinliğini giymiş" şeklinde konuşurken çevresindekiler üzüm ikram etmeyi de
HABER MERKEZİ?



Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı
Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti
Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi
Kayseri’de havalar ısınacak
Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu
“Geri dönüşümle geleceği ve doğayı koruyoruz”
Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek
“Başkan Yalçın bize özgürlüğümüzü verdi”
Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kat karşılığı ihale düzenlendi
Kocasinan, LED teknolojisiyle 5 yılda 12 milyon TL tasarruf sağladı
Erciyes Kayak Merkezi'ne 12 adet tenis kortu kararı