Tarih: 21.12.2016 17:54

AGÜ SPOR, SERİYİ 4´E YÜKSELTTİ

Facebook Twitter Linked-in

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 9.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Bellona AGÜ Spor, sahasında lider Galatasaray´ı konuk etti. Karşılaşmayı 4 sayı farkla 60-56 kazanan AGÜ Spor, galibiyet serisini de 4´e çıkartmış oldu.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nde mücadele eden Bellona AGÜ Spor, ligin 9.hafta karşılaşmasında lider Galatasaray´ı konuk etti. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmadan 4 sayı farkla 60-56 galip ayrılan AGÜ Spor olurken, temsilcimiz bu galibiyetle de aynı zamanda galibiyet serisini 4 haftaya çıkartmayı başardı.
Bellona AGÜ Spor, Galatasaray karşısına Ayşegül, C. Gray, Tanisha, J. Dubljevic ve Wauters ilk 5´i ile çıktı. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 19-5 kazanan taraf AGÜ Spor olurken, ikinci periyotta da AGÜ Spor´un üstünlüğü vardı. AGÜ Spor, bu periyotu 28-20 kazanarak soyunma odasına galip giren taraf oldu.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´ndeki karşılaşmanın 3.çeyreğinde sayı üretmede her iki takımda zorlanırken, AGÜ Spor bu çeyreği ise lider karşısında 10 sayı farkla 49-39 kazandı. Dördüncü ve son çeyrekte ise kıyasıya bir çekişme yaşandı. Lider Galatasaray´a şans tanımayan Bellona AGÜ Spor, bu seti de 60-56 kazanmasını bildi ve taraftarı önünde yenilmezlik serisine bir yenisini daha eklemiş oldu. Karşılaşma sonunda ise sporcular galibiyet sevincini taraftarları ile paylaştılar.
(SPOR SERVİSİ)



21 ARALIK 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —