Tarih: 10.12.2016 16:00

AGÜ, AVRUPA´DAN SONRA LİGDE DE ESTİ!

Facebook Twitter Linked-in

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nin 6.hafta karşılaşmasında, Bellona AGÜ Spor, evinde Tosyalı Toyo Osmaniye Spor´u 68-61 yenerek Avrupa´daki yükselişini lige de yansıtmış oldu.
Kadınlar Basketbol Ligi 6.hafta karşılaşmasında Bellona AGÜ Spor Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde Tosyalı Toyo Osmaniye Spor´u konuk etti. Karşılaşmanın ilk çeyreği kora kor bir mücadeleye sahne oldu. Rakiple bir anlamda denge savaşı veren AGÜ Spor?da oyuncular bu çeyreği 15-14 önde tamamladılar. İkinci çeyrekte rakibin oyun içindeki baskısı arttı. Osmaniye ikinci çeyrekte baskılı oyunu sayesinde oyunu 29-32 tamamlayarak soyunma odasına önde giren taraf oldu.
Üçüncü çeyrekte ise AGÜ Spor taraflarıyla oyundaki hakimiyeti yeniden eline aldı. 50-44 bu çeyreği önde tamamlayan AGÜ Spor oyunun son çeyreğinde temposunu düşürmedi ve maçı 68-61 kazanarak Avrupa Kupası´ndaki başarılı yükselişini ligde de devam ettirmiş oldu. Karşılaşmada AGÜ Spor´lu Ann Wauters ve Gray attıkları sayılarla takımın en iyi skorer oyuncuları oldular.



9 ARALIK 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —