Tarih: 10.07.2019 16:38

AGÜ´DE MEZUNİYET HEYECANI

Facebook Twitter Linked-in

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) bu yıl ikinci mezunlarını verecek. AGÜ´nün, 12 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek mezuniyet törenine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katılacak.

Devlet üniversiteleri arasında Türkiye´nin en başarılı üniversiteleri arasında yer alan AGÜ´nün mezuniyet töreni, Sümer Kampüsü´nde yapılacak.

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Times Higher Education´ın Toplumsal Etki Sıralaması´nda dünya üniversiteleri arasında ilk 200´de yer alan AGÜ´de, bu yıl 7 lisans ve 4 lisansüstü bölümden yaklaşık 150 öğrenci mezun olacak.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün de katılımıyla gerçekleştirilecek olan törene aralarında veliler, protokol, öğretim görevlileri, iş ve sanayi dünyasından konukların da aralarında bulunduğu çok sayıda davetlinin katılımı bekleniyor.

Tören, saat 18.30´da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Daha sonra 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Abdullah Gül Üniversitesi´ni Destekleme Vakfı (AGÜV) Başkanı Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Mezunlar Derneği Başkanı ve üniversite birincisi tarafından konuşmalar yapılacak. Ardından ise mezunlara diplomaları 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —