Tarih: 07.04.2016 09:12

AGÜSPOR, SEZONU GALİBİYETLE TAMAMLADI

Facebook Twitter Linked-in

Kadınlar Basketbol Ligi´nde normal sezonun son haftasında AGÜ Spor, kendi saha ve seyircisi karşısında Edirne Belediye Edirnespor´u konuk etti. Baştan sona etkili oynayan AGÜ Spor, son düdük ile birlikte sahadan 85-77 galip ayrılarak Kadınlar Basketbol Ligi´nin normal sezonunu da galip tamamladı.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde oynanan karşılaşmaya AGÜ Spor, Edirne Bld. Edirnespor karşısına C.Gray, Zoi Dimitrakou, Pınar Demirok, Mirna Mazic ve Lara Sanders ilk 5´i ile başladı. İlk periyotta rakibine üstünlük sağlayan AGÜ Spor, bu periyotu 24-13 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde ise AGÜ Spor, farkı artırmak için sayı üretmeye devam etti ve devreye Edirnespor karşısında 45-28 galip girdi.
Karşılaşmanın 3.periyotuna da hızlı başlayan taraf AGÜ Spor oldu. Edirnespor karşısında 3.periyotu 64-48 önde kapatan AGÜ Spor, final periyotunda ise 85-77´lik skora imza atarak taraftarı önünde galibiyete uzanan takım oldu. AGÜ Spor´da C. Gray 23 sayı, Mazic 12 sayı 3 ribaund, Pınar 11 sayı 4 ribaund, Esra Ural 10 sayı 12 ribaund, Zoi Dimitrakou 10 sayı üretti. Bu skor ve galibiyet ile AGÜ Spor ayrıca Kadınlar Basketbol Ligi´nin normal sezonunu da galibiyetle tamamlamış oldu.
(spor servisi)



6 NISAN 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —