Tarih: 02.03.2017 17:12

AK KADINLAR´DAN

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve Yönetim Kurulu Üyeleri´nden oluşan heyet medya grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu? Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan İlkentepar ?Her zamanki çalışma sistemimizde kapı kapı dolaşıp ilimiz sakinlerine partimizi ve çalışmalarımızı anlatıp, referandum da ?EVET´ oyu kullanmanın ülkemiz için ifade ettiği anlamın altını çizeceğiz? ifadesini kullandı?.
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve Yönetim Kurulu Üyeleri´nden oluşan heyet medya grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu? Kay- Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya tarafından karşılanıp ağırlanan Ak Kadınlar adına haber ekibimize değerlendirme de bulunan Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar yaptığı ?Kadın Kolları olarak her zamanki çalışma sistemimizde çalışarak çalmadık kapı bırakmayacağız? Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım´ın selamlarımı ilimiz sakinlerine iletip; referandum da ?EVET´ oyu kullanmanın ülkemiz için ifade ettiği anlamın altını çizeceğiz. Gayretli bir çalışma bizi bekliyor inşallah" ifadesini kullandı?
Kay - Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "AK Parti´nin bu zamana kadar gösterdiği başarılardan kadın kolları ve teşkilatlarının çok büyük emeği olduğu. Yakalanan başarıda kadınların payı çok büyük . Ben yakalanan başarıdan dolayı tebrik ediyor, devamını temenni ediyorum? diye konuştu?
HABER : R. ÖZTEMİR


Video Haber


AK KADINLAR´DAN
KAY-GRUP´A NEZAKET ZİYARETİ .

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —