Tarih: 19.01.2019 18:13

AK KURMAYLAR MELİKGAZİ´DE DANIŞTI !

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi? Toplantıda salonu dolduran partililere seslenen  Cumhur İttifakı Bütükşehir Belediye Başkan  adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yol arkadaşı olmak bile bizim için çok büyük bir onurdur. Ve onun gösterdiği hedef doğrultusunda ?Gönül Belediyeciliği´ ilkesi  ile hareket ederek  Allah Resulü´nün de yoluna ulaşacağız inşallah? değerlendirmesinde bulundu?

AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi?  Toplantıya  İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Cumhur İttifakı  Büyükşehir BELEDİYE Başkan adayı Memduh Büyükkılıç´ın yanı sıra, Ak Parti Milletvekili  Hülya Atçı Nergis, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Cumhur İttifakı Melikgazi Belediye Başkan Adayı ve Talas Belediye Başkanı  Mustafa Palancıoğlu , İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve partiler iştirak etti?

Melikgazi  İlçe Başkanı Gökhan  Ülke´nin  açılış konuşması ile start veren  toplantıda partilerle hitap eden Ak Kurmaylar  yaklaşan 31 Mart ?MAHALLİ  İDARELER SEÇİMLERİ´ ile ilgili olarak yapılması gerekenlere dikkat çekerken , Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan  adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kendine yapılan küçük sürpriz film için gençlere şükranlarını sunup ?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yol arkadaşı olmak bile bizim için çok büyük bir onurdur. Ve onun gösterdiği hedef doğrultusunda ?Gönül Belediyeciliği´ ilkesi  ile hareket ederek  Allah Resulü´nün de yoluna ulaşacağız inşallah? değerlendirmesinde bulundu?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —