Tarih: 07.03.2016 15:27

AK PARTİ GENEL BŞK. YRD. ÖZHASEKİ:

Facebook Twitter Linked-in

 

Uzun yıllar Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Ak Parti´den milletvekili seçilerek Ankara´ya giden ve partisinin yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine atanan Mehmet Özhaseki Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ve yönetim kurulu üyelerini Ak Parti Genel Merkezi´nde kabul ederek hasbihal etti? Özhaseki hemşehrileri ile sohbette ?Memleket hasreti çekiyoruz? ifadesini kullanarak özlemlerini dillendirdi?
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile kendisini ziyaret eden dolayısıyla Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ve yönetim kurulu ile 218 üyesini Ak Parti Genel Merkez´nde ağırladı. Hemşehrileri ile hasret giderip hasbihal eden Özhaseki ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından şu değerlendirmede bulundu?.
?Genel Merkez´de çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor. Ankara´nın bu yoğunluğunda memleket hasreti çekiyoruz. Her fırsatta bir Kayseri programı yapıyoruz. Sağ olsun Kayserili hemşehrilerimiz bizi burada yalnız bırakmıyor. Bugün, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ve yönetim kurulu ile 218 üyesini Genel Merkez´de ağırladık. Misafirlerimizle hasbihal etme imkânı bulduk ve memleket hasretimizi giderdik. Ziyaretçilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdik. Ziyaretlerinden ötürü Hizmet-İş Sendikası´na teşekkür ediyorum.?
HABER: C.ÜSTEN



7 MART 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —