Tarih: 16.01.2019 19:53

AK PARTİ GENEL BŞK. YRD. ÖZHASEKİ,

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, kamuoyuna manipülatif anket sonuçlarının servis edildiğini açıklayarak "Kayseri´ye kadar ekip gönderdiler, orada kendilerine yakın gazetecileri buldular, ´Haseki Bey´in ne açığı var bize söyleyin´ dediler. Ancak bir sonuç elde edemediler? değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, medyanın Ankara temsilcileriyle bir araya gelerek projelerini anlattı ve soruları cevapladı.

Kamuoyuna manipülatif anket sonuçlarının servis edildiğine söyleyen Özhaseki, "Bütün bunlara şahit oluyoruz. Kayseri´ye kadar ekip gönderdiler, orada kendilerine yakın gazetecileri buldular ´Haseki Bey´in ne açığı var, bize söyleyin´ dediler. Belli gruplar Amerika´ya kadar arayıp, ´Elinizde bant var mı, bir şey biliyor musunuz, ses kaydı var mı?´ diye aradıklarını görüyoruz. Bunlar çok eski model şeyler. Arife tarif gerekmiyor. Kimin yaptığını tahmin edersiniz. Bunların yapıldığı bir ortamda yaşıyoruz" değerlendirmesinde bulundu?

Özhaseki, bir fazla oy alarak seçim kazanmanın başarı olduğunu belirterek, "Ancak akılcı olmak gerekirse AK Parti ile MHP´nin oyundan daha fazla oy almak hedefim. İnşallah öyle olacak zaten" diyerek sözlerini tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —