Siyaset
11 Ekim 2015 - 18:08
Güncelleme: 11 Ekim 2015 - 18:08

AK PARTİ HEYETİ YEŞİLHİSAR´DA

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR ESKİ BAKANI TANER YILDIZ:?TÜRKİYE´NİN DÖRT BİR YANINA HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN UĞRAŞTIK"

AK PARTİ HEYETİ YEŞİLHİSAR´DA
Haberi Sesli Oku

   AK Parti Kayseri milletvekili adayları Yeşilhisar İlçesi´nde temaslarda bulunarak çeşitli açılışlar gerçekleştirdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Kayseri Milletvekili Adayı Taner Yıldız ve Kayseri milletvekili adayları Hülya Nergis, İsmail Tamer, Avşar Aslan, Sami Dedeoğlu ve İsmail Emrah Karayel seçim çalışmaları kapsamında Yeşilhisar İlçesi´ne gelerek çeşitli temaslarda bulundu. Burada esnafları ziyaret eden AK Parti heyeti daha sonra halk pazarını gezdi. Burada vatandaşlarla sohbet eden vekil adayları halkın sorunlarını dinledi. Daha sonra vekil adayları Öğrenci Yurdu Temel Atma, Cami Kebir Şadırvanı-Köşk Park Sosyal Alanları, Yavuz Selim Parkı Ticari Alanları Açılış Töreni´ne katıldı. Burada konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, emeği geçenlere teşekkür ederek, ?Cumanız mübarek olsun ve bu bütün açılan tesislerin tarafınıza hayırlı uğurlar getirmesini temenni ediyorum. Bakın hizmet devam ediyor. 13yıl öncesine göre yerel yönetimleriyle merkez hükümetleri ayrı ayrı yerlere çekerdi. Ben burada emeği geçen başta Yeşilhisar Belediye Başkanı olmak üzere bütün ekibe teşekkür ediyorum? dedi. 2002´den bu yana bütün hizmeti halka götürmek için uğraştıklarını ifade eden Yıldız, ?2002´den önce yerel yönetimler yapmaya çalışır ama merkez hükümet müdahale ederdi. Bir paçasından tutup aşağıya doğru çekerdi. Şimdi güçlerimizi birleştirdik. Zihinlerimiz birleştirdik. Bütün düşüncelerimizi ister belediyeler olsun ister Ankara olsun Türkiye´nin dört bir yanına bütün bu hizmeti götürmek için uğraştık? diye konuştu. İlçe halkının doğalgaz isteğini değerlendiren Taner Yıldız, ?Bakar mısınız belediye seçimlerinde otobüsün üzerinden karşılıklı görevler vermiştik birbirimize. Sizin yapacaklarınız bizim yapacaklarımız. ?Siz bir adımı atın on adımı biz atacağız´ demiştim. Ama baştan söyleyeyim. Yeşilhisar hemşerilerimiz bize müracaat edeceklerdi. Belediyeler, il özel idareye, valiliğe üç dört tane hesap açtık. Dedik ki biz ciddi olduğumuzu belirteceğiz. 335 TL yatıracak kaç kişi elektrik abonelerinin yüze 60´ı neredeyse yarıya yakını yatıracaklar ve diyecekler ki ben doğalgaz kullanmak istiyorum. Bu yalnızca Yeşilhisar için değil Türkiye´deki nüfusu 10 bini aşan 202 ilçe için uygulandı. Bakanlar kurulu kararı çıkardık. Bizatihi milletvekili arkadaşlarımla beraber bunu takip ettik. Müracaat eden ve bu şartı sağlayan ilçelerimiz oldu. Nerede? Hemen yanı başımızda Yozgat´ta, Çorum´da. Çorum´dan üç tane ülke müracaat etti bütün bu şartları meydana getirmek ve sağlamak şartıyla. Şimdi biz baktık Yeşilhisarımız müracaat edememiş? ifadelerini kullandı.
Seçim beyannameleri hakkında alanı dolduranlara bilgiler veren Yıldız, asgari ücretin bin 300 TL olması için çalışacaklarını, emniyet güçlerinin 2 bin 200 ek göstergelerini de 3 bine çıkaracaklarını kaydeden Yıldız, ?Geçtiğimiz Pazar günü tüm emekli kardeşlerimize ağabeylerimize amcalarıma bin 200 TL daha artı ücret takdim edeceğiz. Gelişen Türkiye´nin artan kaynaklarıyla beraber bu paraları da arttıracağız. Asgari ücret komisyonuna bin 300 TL´yi tavsiye edeceğiz. İnşallah onun çıkması için de gayret edeceğiz. Polislerimizin emniyet güçlerimizin talepleri vardı. 2 bin 200 ek göstergelerini inşallah 3 bine çıkarıyoruz? dedi. Törende vekil adayları da birer konuşma yaparak kendilerini tanıttı.
Konuşmaların ardından Öğrenci Yurdu Temel Atma, Cami Kebir Şadırvanı-Köşk Park Sosyal Alanları, Yavuz Selim Parkı Ticari Alanları Açılış Töreni gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler: PARTİ HEYETİ YEŞİLHİSAR

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14