Tarih: 06.09.2018 17:13

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KARAYEL

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye-Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Ramazan Benli´yi makamında ziyaret etti.


Ziyarette Kayseri´nin sağlık üssü olması yolunda atılan adımlar, sağlık alanında yaşanan gelişmeler ve planlanan çalışmalar hakkında Milletvekili Karayel´e bilgi veren İl Sağlık Müdürü Benli, Kayseri´nin sağlık alanında büyük bir değişim ve dönüşüm içinde olduğunu, Şehir Hastanesinin açılması ile birlikte sağlıkta cazibesinin her geçen gün arttığını dile getirdi.
Milletvekili Karayel; ?2002 yılından bu yana, ülke olarak sağlıkta büyük gelişmeler kaydettik. Sağlıkta dönüşüm programı ile büyük işler başardık, devasa bir dönüşüm gerçekleştirdik´ dedi. Karayel, Sağlıkta dönüşümün kazanımlarından olan Şehir Hastaneleri ile birlikte Türkiye´nin sağlıkta dünya ülkeleri arasında yerini aldığını belirterek Avrupa standartlarının üzerindeki konforun ve teknolojinin kullanıldığı Kayseri Şehir Hastanesi´nin bu büyük dönüşümün bir adımı olduğunun vurgusunu yaptı.
Ziyaret sonrası Milletvekili İsmail Emrah Karayel ve İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Kayseri Şehir Hastanesi´nde Başhekim Prof. Dr. İlhami Çelik ve ekibi ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Kayseri Şehir Hastanesi´nde incelemelerde bulunarak yatan hastalara geçmiş olsun temennilerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —