Tarih: 13.07.2015 00:00

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TEKDEN

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ Kayseri Milletvekili Kemal Tekden Srebrenitza katliamının 20. Yıldönümü´nde şehitleri unutmadı.
Srebrenitsa Soykırımı 20. Yıl Anma Törenini dolayısıyla düzenlenen etkinliklerin yanı sıra bir takım resmi görüşmelere de katılan Milletvekili Kemal Tekden, hafta sonu Bosna Hersek´te idi. İlk olarak Kovaçi Şehitliğini ziyaret eden Tekden daha sonra Bosna Hersek´in ilk Cumhurbaşkanı İzzetbegoviç´in kabrine de çelenk bırakarak dua etti. Cuma namazını Hünkar Camii´nde kıldı.
Tekden, yaptığı açıklamada, Soykırımda hayatını kaybedenlere bir kez daha rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Tüm coğrafyalarda yapılan katliamları kınıyorum. Özellikle Müslüman coğrafyalarda işlenen cinayetlere bakacak olursak, ümmet dini için, inancı için hayatlarını kaybetmişler. Bizim derdimiz hep söylüyorum ümmetin derdi. Bizim derdimiz var diye çırpınıyoruz. Ümmet olmak şuuru içerisinde elimizde gelen ne varsa tüm Müslüman kardeşlerimize yardım etmeliyiz. Ayeti Kerimede ?´birlikte rahmet, ayrılıkta azap var´´ buyuruyor yüce rabbimiz. Bizlerde tüm Müslüman coğrafyada birlik olup rahmeti paylaşmak için çalışmamız gerekiyor.
Sadece Bosna Hersek´te değil, Myanmar´da, Doğu Türkistanda ve tüm mazlum coğrafyada hayatlarını kaybetmiş olan tüm Müslüman kardeşlerimize rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum dedi. 



12 TEMMUZ 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —