Tarih: 26.11.2017 22:00

AK PARTİ PINARBAŞI´NDA TÜRKAY KARA GÜVEN TAZELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti İl Başkanlığınca devam eden 6. Olağan Pınarbaşı ilçe kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongreye önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, MKYK üyesi ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Milletvekilleri Hülya Nergis, Sami Dedeoğlu, İsmail Tamer ve ilçe belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ? Kongremizin Kayserimize ve Pınarbaşı ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah Pınarbaşı´mızda daha iyi şeyler yapacağız. Türkay Kara kardeşimize sonuna kadar güveniyoruz. Partimizin bayrağını Pınarbaşı´nda daha da yukarlara taşıyacağına eminiz. Ben yeniden kongremizin Pınarbaşı´na hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Türkay Kara ise, göreve geldiklerinden buyana Pınarbaşı´nda Ak Parti´nin çıtasını yükseltmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, ?Biz göreve geldiğimizden Pınarbaşı´nda Ak Parti´nin oy oranı düşüktü. Allah´ın izniyle şimdi partimiz oy oranı yüksek seviyelerde. Pınarbaşı´mızda sıkılmadık el bırakmıyoruz. Gidilmedik kapı bırakmıyoruz. İnşallah partimizi 2019 seçimlerinde Pınarbaşı´mızda birinci parti olarak çıkartacağız? diye konuştu. 


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(26 Kasım 2017) AK PARTİ PINARBAŞI´NDA TÜRKAY KARA GÜVEN TAZELEDİ
Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —