Tarih: 25.09.2016 20:25

AK PARTİ TALAS İLÇE BAŞKANLIĞI

Facebook Twitter Linked-in

Ak parti Talas ilçe başkanlığı eylül ayı ilçe danışma meclisi toplantısını yaptı. Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.
AK parti Talas ilçe başkanlığı Eylül ayı danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ak parti milletvekilleri Taner Yıldız, Hülya Nergis Atçı, Ak parti il başkanı Hüseyin Cahit Özden, Talas ilçe başkanı Ragıp Dost ve partililer iştirak etti.
Toplantının açılışında konuşan ilçe başkanı Ragıp Dost, teşkilat çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Ak parti il başkanı Hüseyin Cahit Özden´de danışma meclisinde alınan karaların hayırlı olması temennisinde bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´de gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Bakan Özhaseki, Teşkilat mensuplarıyla kucaklaşıp, hasbihal etti. Özhaseki, Talas´ta bize gösterilen yoğun ilgi ve sevgiden dolayı bütün hemşehrilerime ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum.diye konuştu.
HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN



25 EYLUL 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —