Tarih: 27.11.2021 17:09

AK KURMAYLAR ANTALYA’DA TOPLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısının bir yenisi daha Antalya’da gerçekleştirildi.  Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ak Partili ilçe belediye başkanları iştirak etti.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Antalya’da gerçekleştirilen İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı’na  Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya, Burdur, Çankırı, Hatay, Isparta, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Mersin, Nevşehir, Niğde ve Osmaniye gelen 216 belediye başkanı ve teşkilat mensubu katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Ak Partili 12 ilçe belediye başkanı ilimizi temsilen iştirak etti.

Özhaseki sosyal medya hesabından toplantıya dair değerlendirmede “Yalnızca bugünleri değil; nesilleri düşünerek millet ve memlekete hizmet gayesiyle dertlenen yerel yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin” ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —