Tarih: 28.07.2021 16:32

AK PARTİ GEN. BŞK. YRD. ÖZHASEKİ DEVELİ'DE YEREL YÖNETİMLER İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın ev sahipliğinde Kayseri’nin tüm ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına Cumhur İttifakı ‘nın bütün belediye başkanları iştirak etti. AK Parti İl Başkan Vekili Nuh Kurtsoy ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok’un da katıldığı toplantıda ‘Cumhur İttifakı’nın birlik ve dayanışma içerisinde yola devam ettiği mesajları verildi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ile beraberindeki belediye başkanları Dev Ali Türbesini ve Develi Belediyesi’nin yaptırdığı Çanakkale Şehitleri Anıt Parkını ziyaret edip dualar ettiler.

Özhaseki tüm belediye başkanları ve cumhur ittifakı il ve ilçe yönetimiyle birlikte yerel yönetimler istişare toplantısı gerçekleştirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —