Tarih: 11.09.2021 17:23

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısında ülke gündemini değerlendirdi. Vekil Yıldız Türkiye'deki istikrarın korunması ve çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak adına mücadelemiz devam edecek” ifadesini kullandı.

AK Parti İl Binası'nda basında tertiplenen basın toplantısında medya mensuplarının karşısına geçen Milletvekili Taner Yıldız, İdlib'te şehit olan Develili Uzman Onbaşı  Mücahit Sınırtepe'nin yakınlarına baş sağlığı dileyerek başladığı sözlerine “Ülke sınırlarında güvenlik problemi olduğu müddetçe mücadeleden vazgeçilmeyeceğiz” dedi ve ekledi.  "Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü, sınırların korunması, Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a varıncaya kadar bayrağımızın inmemesi, ezanımızın susmaması adına bütün güvenlik görevlilerimizin yaptığı hizmetler sonucunda zaman zaman hepimizin yüreğini dağlayan şehit verdiğimizi görüyoruz. Bütün güvenlik görevlilerimizi Allah muhafaza etsin. Türkiye'nin sınırlarında güvenlik problemi olduğu müddetçe de mücadelemizden zerre vazgeçmeyeceğiz.”

Türkiye'de istikrarın korunması için çalışmalara devam edeceklerini de vurgulayarak sözlerini noktalayan Vekil Yıldız “Çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak adına çabalarımız devam edecek" ifadesini kullanarak şunları kaydetti. "Farklı etkinliklerimiz oluyor. Esnafımızı, sanayicimizi, tüccarımızı çalıştığı yerlerde ziyaret etme imkanımız oluyor. Çok farklı açılışlarımıza oluyor. AK Parti Teşkilatı olarak Türkiye'nin idaresine konan güçlü iradenin Kayseri'deki temsilcileri olarak her zaman mücadelemize devam edeceğiz. Türkiye'deki istikrarın korunması, kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak adına çabalarımız devam edecek.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —