AK Parti Türkiye Buluşmaları yarın gerçekleştirilecek

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Türkiye Buluşmaları kapsamında gerçekleştirilecek program hakkında detaylı bir açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Haber bülteninde...

Siyasi 17.09.2024 15:50:00 333 0
AK Parti Türkiye Buluşmaları yarın gerçekleştirilecek

Üzüm, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Buluşmaları çerçevesinde Kayseri'nin yoğun bir programla karşı karşıya olacağını belirtti. Programa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, önceki dönem bakanlarından Bülent Tüfenkci ve Vahit Kirişçi ile birlikte 14 milletvekilinin katılacağını duyurdu.

 

500'e Yakın SKM Programı Düzenlenecek


Toplantının sabah saatlerinde basın açıklamasıyla başlayacağını söyleyen Üzüm, misafirlerin teşkilat buluşmasının ardından Kayseri'nin farklı ilçelerine dağılacağını ifade etti. AK Parti’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği bu etkinlikler çerçevesinde Kayseri’de de 16 ilçede yaklaşık 500’e yakın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programının düzenleneceği belirtildi.

 

Erciyes'te Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin Açılışı


Fatih Üzüm, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı yarın sabah Kayseri’de karşılayacaklarını belirterek, "Sabah saat 11’den sonra Bakanımızla birlikte Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne geçeceğiz. Burada yeni tesisin açılışını gerçekleştireceğiz. Ayrıca U16 Milli Takımımızın şampiyonluğunu kutlayıp sporcularımızı ziyaret edeceğiz," dedi.

 

Program Yoğun Geçecek


Açılışın ardından Valilik ve Büyükşehir Belediyesi'ne yapılacak ziyaretlerin ardından, bakan ve milletvekilleri Kayseri’nin Yeraltı Çarşısı’nda esnafla bir araya gelecek. Ayrıca, 41. Erva Spor Okulları’na gerçekleştirilecek ziyaret ile spor camiasına destek verilecek. Günün ilerleyen saatlerinde ise Kadir Has Kültür Merkezi'nde amatör spor kulüplerinin de katılımıyla geniş çaplı bir spor camiası buluşması düzenlenecek.

 

Gençlerle Buluşma


Programın son kısmında AK Parti İl Teşkilatı ve Cumhur İttifakı ortağı MHP İl Teşkilatı ziyaret edilecek. Günün finali ise Millet Bahçesi’nde gençler ve vatandaşlarla yapılacak buluşma ile sona erecek.

 

"AK Parti Halkın İçinde"


Fatih Üzüm, AK Parti'nin her zaman halkla iç içe olduğunu vurgulayarak, "Bu programlar, partimizin vatandaşımızla güçlü bağını pekiştiriyor. Türkiye Buluşmaları, AK Parti’nin ülke genelinde sürekli hale getirdiği önemli etkinliklerden biridir," şeklinde konuştu.


AK Parti Türkiye Buluşmaları yarın gerçekleştirilecek
AK Parti'de yeni il başkanı kim olacak? Yeni aday belirlendi!
Kayseri Milletvekili Dursun Ataş partisinden istifa etti!
AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm'den dikkat çeken açıklama!
Müjde! Yeni siyasi partilerimiz oldu
AK Parti Kayseri Teşkilatı 23. yılını kutladı
AK Parti'den, CHP'ye sürpriz ziyaret
Büyükkılıç, AK Parti'nin 23.yaşını kutladı
İl Başkanı Coşkun görevinden ayrıldı
"AK başkanlardan" istişare toplantısı
CHP'li üyelerden Kocasinan Belediye Meclisi'ne eleştiri
Kayseri heyeti Bakan Kurum'u ziyaret etti
AK Parti'li Vekil Cıngı'dan Soğanlı'ya davet
MHP'li Vekil Baki Ersoy, Meclis'te Kayseri basınına sahip çıktı
Hulusi Akar, Birlik Vakfı'nın etkinliğinde konuştu