AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmaları ve Kayseri için düşündükleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Özhaseki, Hava İkmal'in Erkilet bölgesine taşınmasının ardından Kayseri tarihinin en büyük projesine imza atılacağını kaydetti. Özhaseki, Kayseri'nin Türk havacılığının üssü haline geleceğini vurguladı
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Gazeteciler Cemiyeti'nde Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ ve gazetecilerce karşılandı. Özhaseki'ye, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili Adayları Halil Ergen ve Aydın Kalkan ile AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Muammer Kılıç da eşlik ett.
Gazeteciler Cemiyeti'ndeki açıklamalarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Regaip Kandili'ni kutlayarak başlayan Mehmet Özhaaseki, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmamız gerektiğini söyledi. Seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ettiği günden bu yana geçen 2,5 ayda Kayseri için çalışmaya devam ettiğini belirtti. Büyükşehir Belediyesi'nden istek geldikçe giderek birikimlerini aktardığını ve projelerle ilgili fikirlerini söylediğini ifade eden Özhaseki, başkanlığı döneminde tuttuğu özel not defterlerini dahi Başkan Mustafa Çelik'e verdiğini kaydetti.
Belediyeden ayrıldıktan sonra 15 gün Hava İkmal projesine emek verdiğini ve bu süre içinde yönetim kurulu başkanı olduğu Elektrik Şirketinde kaldığını dile getiren Mehmet Özhaseki, Hava İkmal'in taşınması projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özhaseki şöyle konuştu: Önümüzdeki günlerde Kayseri tarihinin en büyük projesine imza atılacak. Havaalanının kuzeyinde 5 milyon metrekarelik bir arazi var. İlk etapta 1 milyon metrekaresi istimlak edilerek Hava İkmal'deki fabrikalar oraya taşınacak. Böylece Fasbat tesisleri ile Hava İkmal birleşmiş olacak. Daha sonra 5 milyon metrekarenin tamamı istimlak edilecek ve Hava Kuvvetleri Komutanımızın ifadesiyle burası Türkiye'de havacılığın üssü olacak. Hava İkmal'in yeri ise şehir parkı haline gelecek.
Belediye başkanlığından çok huzurlu ayrıldığını ve başını yastığa koyduğunda huzurlu uyuduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Birincisi Allah'a hamd olsun 1 kuruşluk haram lokma yemedim, çocuklarıma da yedirmedim, bunu net söylüyorum. 1 metrekare arsa alıp satmadım. Ben biliyorum ki bugün çok konuşan partilerin belediye başkanları kendi illerinde milyon metrekare tarlalar alıp, imara açıp, televizyonlarda sorulduğunda da pişkince kendimi düşünmeyecek miyim diye beyanatlar verdiler. İhaleleri en doğru şekilde yaptım. Zengin ettiğimiz hiçbir müteahhit yok. Bir Allah'ın kuluna zerre kadar taviz vermedim. Sizler de şahitsiniz. Vicdanen o yüzden çok huzurluyum dedi.
Kayseri'ye çok hizmet ettiğini ve çok çalıştığını dile getiren Mehmet Özhaseki, sözlerine şöyle devam etti: Ankara'da inşallah yapacağımız güzel şeyler vardır. Buradaki üslubu oraya yansıtmaya çalışacağız. Kayserimizin yarıda olan ya da henüz başlamayan projeleri var. Bu projeleri hızla takip edeceğiz. Mecliste kavga eden insanlar arasında bizi görmeyeceksiniz. Biz daha çok iş tarafında uyum tarafında olacağız. Üstümüze düşeni yapacağız. Hiç kimseye de kesinlikle ezilmeyeceğiz. Dimdik de duracağız; ama her zaman işimizin olur tarafında olacağız.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da Özhaseki'ye kolaylıklar diledi ve seçimlerden sonra kendisini bakan olarak ağırlamak istediklerini belirtti..
Milletvekili Adayları Halil Ergen ve Aydın Kalkan da kısa birer açıklama yaparak gazeteciler ve Kayserililerin Regaip Kandili ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.