Tarih: 18.05.2015 22:11

AK PARTİ VEKİL ADAYI TAMER

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer, İncesu`ya bağlı, Subaşı Mahallesi`nde düzenlenen,  4. Geleneksel Yayla Şenlikleri`ne katıldı.

7 Haziran seçimleri için, yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren, AK Parti kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer, İncesu İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz ve İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ile birlikte, 4. Geleneksel Subaşı Şenlikleri`ne katıldı.   

Şenlik alanında tüm vatandaşları tek tek dolaşarak selamlayan Tamer, yaptığı konuşmasında da, 7 Haziran seçimlerinin önemine de değinerek, şunları söyledi:    " 7 Haziran seçimlerinin, ülke için çok önemli bir seçim olduğunu ifade etmek istiyorum. Çünkü siyasi istikrarın bozulması demek, ekonomik istikrarımızın bozulması demektir. Türkiye`nin, Dünya`daki etkinliğinin azalması demektir. Geriye baktığımızda koalisyon hükümetlerinin hepsinde, Türkiye gerilemiştir. Büyümesi durmuştur. Hepsi birbirine girmiştir. Bankaları onlar paylaşmıştır. Ülkeye, 25 milyar dolar  zararları vardır. Ama bu gün çıkıp diyorlar ki, emekliye şunu vereceğim. İşçiye bunu vereceğim. Asgari ücreti yükselteceğim.  Değerli kardeşlerim, vaat ettikleri hiç şeyi veremezler. Kesinlikle böyle bir şey yok. Sadece bol keseden atıp, tutuyorlar. 7 Haziran seçimleri, istikrarın devamı için, sivil bir anayasayı yazabilmemiz için de önemli. İncesu halkı, şimdiye kadar üzerine düşeni yaptı. Bundan sonrada yapacaktır diyorum. Hepinizi Allah`a emanet ediyorum."



18 MAYIS 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —