Talas Belediyesi tarafından düzenlenen Akrobasi Sirki, sıcak yaz akşamlarına renk katıyor. Ailelere farklı ve heyecanlı bir sosyal etkinlik imkanı sunan sirk büyük ilgi görüyor. Başta Talaslılar olmak üzere şehrin değişik yerlerinden gelen vatandaşlar, 600 kişilik sirk çadırını her gösteride tamamen dolduruyor.
Hava akrobasisi, ip cambazı, salıncak, transformasyon, illüzyon, palyaço ve jonglör gösterileriyle büyük küçük herkesin heyecan dolu dakikalar geçirdiği sirkin her seansı büyük ilgi görüyor. Her akşam seyircilerin karşısında olan akrobasi sirkini geride kalan 11 günde toplam 8 bin 400 kişi izledi.
BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR
Sirkten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, özellikle çocukların çok mutlu olduğuna işaret ederek, “Sıcak yaz akşamlarımıza renk kattı. Çocuklarımızla birlikte hem eğleniyoruz hem de heyecanlı anlar yaşıyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
11 EYLÜL’E KADAR SÜRECEK
Yenidoğan Mahallesi Bilge Kaan Caddesi üzerinde bulunan Anneler Parkı’na kurulan sirkte, hafta içi 20.30’da tek seans, hafta sonu ise 17.00 ve 20.30 olmak üzere iki seans halinde gösteriler gerçekleştiriliyor. Alanda ayrıca akrobasi sirkinin yanı sıra panayır da bulunuyor. Kurulan panayır alanında yeme içme imkanlarının yanında çocuk oyun grupları da yer alıyor.
BİLETLER 4 NOKTADAN SATILIYOR
11 Eylül 2022 tarihine kadar sürecek akrobasi sirkinin biletleri, Talas Belediyesi veznesi, Osmanlı Evi, 7/24 Kütüphane kantini ve sirk gösteri alanında, 17.00 seansı 15, 20.30 seansı 25 liradan satışa sunuluyor.
“Sen Yaparsın Melikgazi” projesi kapsamında düzenlenen Tarih Yarışması finali yoğun katılımla gerçekleştirildi. Büyük heyecana sahne olan yarışmanın ardından dereceye giren okullar da açıklandı.
Kayseri’de, iki farklı suçtan hakkında kesinleşmiş 23 yıl 11 ay 23 gün hapis cezası bulunan A.Ç. (28) isimli kadın hükümlü, polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri bu kez Tomarza’da düzenleniyor. Kur’an tilavetinden mehteran gösterisine, semazenlerden çocuk etkinliklerine kadar birçok program bu akşam vatandaşlarla buluşacak.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Ramazan Bayramı yaklaşırken yaklaşık 17 milyon emeklinin gözü bayram ikramiyesi ödemelerinde. Peki emeklilerin hesaplarına 4 bin TL ne zaman yatırılacak? Beklenen tarih aralığı netleşmeye başladı.
Melikgazi Belediyesi’nin Aydınlıkevler Mahallesi Çorakçılar’da başlattığı 72 daire ve 13 dükkandan oluşan Kentsel Dönüşüm Konutları’nın inşaatı hızla yükseliyor.
Kayseri'de Ramazan ayı içeresinde çarşı ve esnaflarda yoğunluk devam ederken, esnaf Ramazan ayının sonlarına doğru yoğunluğun artacağını söyledi.
Baharın yaklaşmasıyla beraber Kayseri'ye gelen ilk flamingo grubu dron ile görüntülendi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Develi’den gelen vefat haberini duyurdu. Ersoy’un açıklaması kısa sürede birçok kişi tarafından paylaşıldı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Kayseri’nin ilk SEM Olimpik Tüfek sporcusuna malzeme desteği sağladı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, toplumun en önemli yapıtaşı olan aileye yönelik desteğini ve katkısını sürdürüyor.
Altın ve gümüş yeniden yükselişe geçti. Ons altın 5.180 doları test ederken gram altın 7.300 TL’yi aştı. İslam Memiş yatırımcıları “kusursuz fırtına” diyerek uyardı. Detaylar Haberimiz'de...
Kayseri’de Erciyes Kayak Merkezi, 14 Mart’ta kar voleybolu heyecanına sahne olacak. Tekir Kapı’da kurulacak sahada takımlar mücadele ederken, sporseverler de kar üzerinde voleybol deneyimi yaşayabilecek.
Talas Belediyesinin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği kültür, sanat ve maneviyat etkinlikleri, her hafta sonu yoğun katılımla devam ediyor.