AKŞEMSEDDİN CAMİİ CEMAATİ´NDEN

AKŞEMSEDDİN CAMİİ CEMAATİ´NDEN

ŞANLI ORDUMUZA DUALARLA DESTEK

Kocasinan İlçesi Turgut Reis Mahallesi´nde yer alan  Akşemseddin Camii cemaati Fırat´ın Doğusunu terörden temizlemek için Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan ?Barış Pınarı Operasyonu´nda görev yapan Mehmetçiklerimizin başarısı için Kur´an- Kerim  okuyup, dua ettiler. Haber ekibimiz aracılığı ile iyi niyet temennilerini  dile getiren Akşemseddin Camii Kuran Kursu Derneği Başkanı Ali Dulda?Barış Pınarı Harekâtına destek ve şehit düşen askerlerimiz için bir program düzenledik. Askerlerimizin sağ salim vatanımıza dönmesi için dualar edeceğiz. Allah vatanımızı, milletimizi korusun? ifadesini kullandı?

Kocasinan İlçesi Turgut Reis Mahallesi´nde yer alan  Akşemseddin Camii cemaati Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Barış Pınarı Operasyonu´nda görev yapan askerler için Kuran okuyup, dua ettiler. Öğle namazından önce toplanan camii cemaati Fırat´ın doğusunda düzenlenen Barış Pınarı Harekatındaki Mehmetçiklerimiz için hayır duasında bulunarak destek verdiler.

Kur´an tilaveti ve Mehmetiklerimizin başarısı için gerçekleştirilen dualar sonrası haber ekibimize değerlendirmede  bulunan Akşemseddin Camii Kuran Kursu Derneği Başkanı Ali Dulda, ?Akşemseddin Camii Kuran Kursu Derneği olarak bugün Barış Pınarı Harekâtına destek ve şehit düşen askerlerimiz için bir program düzenledik. Hayır, duası edeceğiz, şehitlerimize kuran okuyacağız, askerlerimizin sağ salim vatanımıza dönmesi için dualar edeceğiz. Allah vatanımızı, milletimizi korusun. Allah devletimize zeval vermesin. Bizler onlara buradan dua ederek desteklerimizi vereceğiz inşallah. Allah dualarımızı kabul eylesin.? şeklinde konuştu?

Kuran Kerim ve duaların ardından camii cemaatine ve çevre sakinlerine  lokum ikramında bulunuldu.



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”

“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi

Özel çocuklara "QR kodlu" koruma

"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"

Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”

Kayseri Üniversitesi 6 yaşında

Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”

Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi

"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"

Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri

“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”

Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti

Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf

Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı

Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti