Tarih: 07.06.2016 18:13

ALÇAKLAR YİNE YÜREĞİMİZİ YAKTI

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Vezneciler´de polis araçlarının geçişi sırasında bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 7´si polis 12 kişi şehit oldu; 35 kişi de yaralandı. Şehit polislerden Ramazan Kırboğa´nın Kayseri´de ikamet eden ailesi acı haberle yıkılırken, kahraman polisin cenazesi Çarşamba günü İkindi namazından sonra ebediyete uğurlanacak?.
İstanbul Vezneciler´de Celal Ağa Konağı Oteli önünde Çevik Kuvvet aracının geçişi sırasında bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırının ardından yapılan açıklamada 7 polisin şehit olduğu, 4 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 3´ü ağır 36 yaralının olduğu açıkladı. İlerleyen saatlerde ise bir vatandaş daha hayatını kaybetti. Böylece hain saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 12´ye yükseldi.
Sabah saatlerinde Çevik Kuvvet ekiplerinin nöbet değişimi sırasında gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehadet şerbeti içen 7 polisten biri olan Ağrı nüfusuna kayıtlı Ramazan Kırboğa´nın Kocasinan ilçesi ? Yenidoğan Mahallesi´nde ikamet eden ailesi acı haberle yıkılırken, 1 çocuk bası kahraman polisin cenazesinin Çarşamba günü ilimize getirilerek toprağa verileceği öğrenildi?.
HABER: C.ÜSTEN



7 HAZIRAN 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —