Tarih: 22.07.2024 15:20

Ali Dağı 360 Kafe Nerede?

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri'de Ali Dağı 360 Kafe, yaz aylarında bol oksijenli ve sakin ortamıyla çok sık tercih ediliyor. Kayseri'de vatandaşlar Ali Dağı 360 Kafe'yi araştırıyor. Ali Dağı 360 Kafe nerede?

Talas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ali Dağ 360, önündeki 14 bin m² yeşil alanıyla birlikte sakin ve huzurlu bir mekan olarak geçtiğimiz günlerde hizmete girmişti. Ali Dağı 360 Kafe, açıldığı ilk günden itibaren vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Ali Dağı 360 Kafe, Ali Dağı Yürüyüş Yolu başlangıcında açılan kafeteryada sabah kahvaltısının yanı sıra lezzetli yemeklerle gün boyu yeme içme imkanı sunuluyorken önündeki yeşil alanda da isteyen vatandaşlar piknik yapıp dinlenebilme imkanına sahip olarak Ali Dağı'nın keyfini çıkarıyor.

Talas Belediyesi’nin bu  projesi, hem yeşil alanlarıyla hem de sosyal imkanlarıyla bölge halkına hizmet vermeye devam etmekte. Peki bu güzel yere ulaşım nasıl sağlanmakta? Ali Dağı 360 Kafe nerede?

Ali Dağı 360 Kafe, Kayseri'nin Talas ilçesinde, Ali Dağı Yürüyüş Yolu'nun başlangıcında yer almaktadır.

Ali Dağı'na Kayseri Talas ilçesinden 10 dakikada çıkabilirsiniz. Ayrıca aracınız olmadan gitmek zorunda kalırsanız Kayseri belediyesine ait halk otobüsleri de bulunmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —