Paris Saint-Germain spor kulübüne de sponsor olan Accor´un ?Sadakat Yaşam Tarzı´ ismini verdiği ve bonus kazanma gayesi üzerine kurulu uygulamasının 6 Kasım 2019 tarihi itibarı ile tüm dünyada uygulamaya geçileceği öğrenildi?
Dünya devi ACCOR grubunun hayata geçirdiği ?All Accor LıveLımıtless´in tanıtımıiçin Novotel Kayseri´de gerçekleştirilen kokteyle KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Erciyes A.Ş Genel müdürü Murat Cahit Cıngı, Kayseri Sarraf ve kuyumcular derneği Başkanı Adnan İncetoprak, Türk Kadınlar Birliği Kayseri şube Başkanı Ayşe Uzunlu, turizmciler ve otel müşterileri iştirak etti.
6 Kasım 2019 tarihinde tüm dünyada hayata geçecek olan All Accor LıveLımıtlesshakkında bilgi veren Novotel Genel müdürü Eray Dursun şöyle konuitu??All Accor LıveLımıtless´in dünya genelinde yaklaşık 100 ülkede 6 bine yakın otelinde geçerli olan bir sadakat programı, bu programın başlangıç noktası kayseridir. 6 Kasım itibarıyla dünya genelinde tanıtımlarımız başlayacak, bu yıl Paris Saint-Germain futbol kulübüyle sponsorluk anlaşması yaptık. Bu uygulamanın misafirlerimize ne katkısı olacağı konusunda da şunları söyleyebiliriz? Öncelikle tamamen ücretsiz bir program. Üye olan herkes %10 dünya genelinde indirim kazanacak, ürüngamı olarak 25 marka ile hizmet veriyoruz. Dünyanın her yerinde bu markaları kullanacaksınız amacımız müşterilerimize limitsiz hizmet sunmak istiyoruz. ?All´ herkesin programı olacak.?
Tanıtım Kokteyli bando ekibi tarafından gerçekleştirilen mini bir konser ile noktalandı?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.