Tarih: 01.10.2012 08:52

ANADOLU OTO GALERİCİLER SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI BİLAL ATABEY: KORSAN İKİNCİ EL SATIŞI İŞLERİMİZE SEKTE VURUYOR

Facebook Twitter Linked-in

En büyük sıkıntılarının internetten ve dışarıda yapılan ikinci el araç satışları olduğuna vurgu yapan Atabey, “Kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan satışlar, bankalar, marketler gibi korsan alım satım yapılan yerler bizi olumsuz yönde etkiliyor. Talep çok ama arz eksikliği var. Bizler hariç bu işi yapanların sayısı gün geçtikçe artmakta. Çünkü insanlarımız kira, elektrik, vergi ödemeden, istihdam sağlamadan ticaret yapıyorlar.” diye konuştu.
İçişleri Bakanlığı’nın talimnamesine göre, oto galericiler sitesi bulunan bir ilde dışarıdan ikinci el oto alım satımı yapmanın yasak olduğunu dile getiren Atabey, “Yapanlara cezai işlem uygulanacaktır deniliyor. Ben bu talimnamenin takip edilmesini istiyorum.” şeklinde konuştu.
Anadolu Oto Galericiler Sitesi’nin örnek bir site olduğunu belirten Atabey, “Türkiye’nin ve İç Anadolu’nun en büyük oto galericiler sitesi. 4-5 yıldır ikinci el otomotiv sektöründe can çekişiyoruz. Bu siteyi ayakta tutabilmek için her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Devletimizden yardım bekliyoruz. Herkes kendi işini yapsın. Ben inanıyorum ki dışarıda yapılan oto alım satımı biterse bu site daha çok iş yapacak.” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —