Tarih: 21.01.2017 17:11

ANADOLU´NUN BİLİM MERKEZİ

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri ve Kayseri dışından Bilim Merkezi´ni görmek için gelen vatandaşlarla görüştü. Başkan Çelik´in görüştüğü vatandaşlar Bilim Merkezi için teşekkür ettiler ve Kayseri´ye gelince adeta Paris´e gelmiş gibi olduklarını belirttiler.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri için önemli bir yatırım olan ve açıldığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören Bilim Merkezi´ni ziyaret etti. Başkan Çelik, şehir içi ve şehir dışından gelen ziyaretçilerle birebir görüştü ve Bilim Merkezi ile ilgili fikirlerini aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bilim Merkezi´nde, Nevşehir´den Kırşehir´e, Kırıkkale´den Niğde´ye kadar Orta Anadolu´nun pek çok ilinden gelen ziyaretçilerle karşılaştı. Kırıkkale´den gelen bir vatandaş "Kayseri´ye gelince Paris´e gelmiş gibi oluyoruz" sözleriyle beğenilerini dile getirdi ve yapılan yatırımlar nedeniyle Başkan Çelik´e teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bilim Merkezi´ni çocuklarıyla gezen ailelerle görüşürken çocuklarla da yakından ilgilendi. Başkan Çelik, Bilim Merkezi´ndeki birbirinden ilginç sergi alanlarında cihazları inceleyen çocukları izledi ve onlara çeşitli sorular yöneltti. Çocukların eğlenerek öğrendiklerini bizzat test eden Başkan Çelik, komşu vilayetlerden gelenlerden memleketlerine gittiklerinde Bilim Merkezi´ni anlatmalarını istedi.


Video Haber


ANADOLUNUN BİLİM MERKEZİ ZİYARETÇİLERLE DOLUP... Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —