Tarih: 12.05.2016 18:32

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ´NDEN

Facebook Twitter Linked-in

ilimizde eğitim veren bir ana okulunun öğrencileri, velileriyle birlikte, geri dönüşüm malzemelerinden tasarlayıp hazırladıkları kostümleri, okul bahçesinde düzenledikleri defilede sergilediler.
Kocasinan ilçesinde konuşlu bulunan Sabit Bozahmetoğlu Anaokulu öğrencileri, kullanılmayan ve atıl durumdaki geri dönüşüm malzemelerini kullanarak, çeşitli renklerde ve modellerde kostümler hazırladılar.
Anaokulunda eğitim gören 60 minik öğrenci, çöp poşetleri, plastik bardak ve tabak, gazete kağıtları, kartonlar, CD´ler, alüminyum folyolar kullanarak, gelin ve damat, çizgi film kahramanları, hakim, astronot, mehteran, otomobil gibi çok çeşitli şekillerde hazırladıkları kostümleri, okul bahçesindeki defilede sergilediler.
Okul Müdürü Beycan Doğanay etkinliğe dair yaptığı değerlendirmede çocuklarda geri dönüşüm ve çevre bilinci oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini vurgulayarak ´´Çocuklarımız, öğretmenlerimizin nezaretinde böyle bir etkinliği hazırladılar. Çocuklarımız, kendilerine verilen bir aylık sürede tamamen velileriyle birlikte tasarladıkları kostümleri yaptılar ve bir defileyle burada bizlere sundular. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum´´ ifadesini kullandı?.
Okul bahçesinde toplanan veliler de, öğrencilerin gayretlerini ve defiledeki performanslarını çok beğendiklerini ifade ettiler.
HABER MERKEZİ?



12 MAYIS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —