ANLAMLI ÖDÜL

ANLAMLI ÖDÜL

- Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Merkezi İstanbul'da olan ve ülke çapında yayın hayatını sürdüren Özel Kalem Dergisi'nin düzenlemiş olduğu başarılı belediye projeleri isimli yarışmada Melikgazi Belediyesi'nin yine bir ödül aldığını söyledi.

İstanbul Kadir Has Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen törende 2011 yılının başarılı yerel yönetimlerin gerçekleştirmiş oldukları projelerin ödüllendirildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç Özel Kalem Dergisince düzenlenen yarışma 9 kategoride yapılmıştır. Bunlardan biri de e-belediye projeleri idi. Melikgazi Belediyesi olarak uygulamakta olduğumuz e-belediye sistemi uygulamada en başarılı proje olarak değerlendirilmiş ve ödüllendirilmiştir. Bu ödüllendirme aynı zamanda örnek gösterilme anlamına gelmektedir. Çok sayıda projenin başvuruda bulunulduğu ancak 300 projenin değerlendirilmeye uygun bulunduğu yarışmada toplam 26 proje ödüllendirilmiştir. Belediye olarak geri dönüşüm ve atıkların değerlendirilmesi, kentsel dönüşüm, sosyal konutlar, sanat ve meslek edindirme kursları gibi uygulamalarımız birçok kez ödüle layık görülmüştür” dedi.
Melikgazi Belediyesinin e-belediye çalışmasının aslında e-devlet sistemi için bir alt yapı oluşturduğunu yani ileriye dönük bir uygulamanın temelini oluşturduğunu bu neden ile çok önemsendiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, gerçekleştirilen hizmetler ile yatırımların bu tür ödüller almasının hem çalışanlara moral verdiğini,hem de çalışmalara şevk kattığını sözlerine ekledi.


Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi