Tarih: 30.03.2017 17:20

ANTALYA MESAİSİNDE SONA GELİNDİ

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 26.hafta karşılaşmasında Antalyaspor´a konuk olacak olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve Antalya´ya gidecek.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 26.hafta karşılaşmasında Antalyaspor´a konuk olacak. Pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayan sarı-kırmızılı ekip, dış dünya ile irtibatını kesti ve taktik çalışmalar yapıyor.
Kayserispor, çarşamba ve perşembe gününü tek antrenman yaparak tamamladı.
Çarşamba günü yapılan antrenman öncesinde futbolcu Efe Halil Özaslan´ın doğum günü kutlandı. Oldukça neşeli anların yaşandığı doğum günü pastası kesildikten sonra antrenmana başladı. Sarı-kırmızılı ekip, dün de tek antrenmanla tamamladı. Antrenmanda ısınma, koordinasyon, sürat çalışması, 5´e 2 top kapma dar alan topa sahip olma ve çift kale oyun çalışmaları yapıldı.
Kayserispor, 25.hafta karşılaşmasında Gaziantepspor´a mağlup olmuştu. Bu yenilgi sonrası sıkı bir çalışmaya giren Teknik Direktör Sergen Yalçın, Antalyaspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. Antalyaspor-Kayserispor karşılaşması, yarın Antalya Stadyumu´nda oynanacak. Bu karşılaşma saat 19:00´da başlayacak.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



29 MART 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —