ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİNE KATILDI

ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİNE KATILDI

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 23.Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri’nde açıklamalarda bulunarak, yeni yabancı kuralının ardından lige kaliteli yabancı futbolcuların gelmesi gerektiğ

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri, Haliç Kongre Merkezi`nde başladı.

Seminer öncesinde Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “İyi bir performans sergilediğimizi söyleyemem. Devre arasında başkanımızla konuşup bir değerlendirme yapacağız” dedi.

SEMİNER ÖNCESİNDE TÜTÜNEKER’DEN AÇIKLAMA

Basın mensuplarının yeni yabancı kuralı ile ilgili görüşlerini sorması üzerine Tütüneker, "Benim açımdan yabancı sınırlamasında kaliteli yabancı kriteri konulması gerekiyordu. Kaliteli yabancılar gelirse Türk futbolu da yararlanır. Bunların hepsine sonuçta para ödeniyor. Ne getirir, ne götürür. İyi yabancıya iyi şeyler veriliyor. 3 yabancı olduğu zamanları da gördük. Kriterlerin konulması gerekiyor. Kaliteli futbolcular, kaliteli yabancılar gelmesi lazım. Türk futbolcuları da bundan yararlanır” diye konuştu.



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti