Argıncık Toptancılar Sitesi'nin altyapısı yenileniyor

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, KCETAŞ, telekomünikasyon ve Kocasinan Belediyesi iş birliğinde Argıncık Toptancılar Sitesi'nin altyapısı yenileniyor.

Güncel 23.08.2024 13:19:00 301 0
Argıncık Toptancılar Sitesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 50 yıllık altyapısı yenilenen Argıncık Toptancılar Sitesi'nde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, KCETAŞ, telekomünikasyon ve Kocasinan Belediyesi iş birliğinde Argıncık Toptancılar Sitesi'nin altyapısı yenileniyor.

Başkan Büyükkılıç, yenileme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Esnafı ziyaret eden Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, bölgenin altyapısının zaman itibarıyla yenilenmesi gerektiğini, Kocasinan Belediyesinin asfalt çalışmalarını, KASKİ'nin su, kanal, yağmur suyu, elektrik şirketinin ise elektrik ve telekomünikasyon hizmetlerini gerçekleştirdiğini belirtti.

Çalışmaların hızlandırılması için uğraştıklarını belirten Büyükkılıç, "Bir miktar rahatsızlık verdiğimizin farkındayız, yer altı hizmetleri biraz zor olur, yapılan da görülmez. KASKİ'mizin, elektrik şirketimizin, Kocasinan'ımızın kıymetli ekibine teşekkür ediyorum. Hızlandırma adına, Kocasinan'ımız ile Fen İşleri'mizin dayanışması talimatını da veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Argıncık Toptancılar Sitesi'ne cephe düzenlemesi de yapılması için harekete geçeceklerini anlatan Büyükkılıç, bölgenin görsel açıdan da güzel olmasını istediklerini kaydetti.

Kayseri Toptan Gıdacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aksoy da Başkan Büyükkılıç'a emeklerinden dolayı teşekkür etti.


 


İlaç yazdıramayınca bıçakla kendine zarar vermeye çalıştı!
Bu hastalığa dikkat! Bin kişiden birinde görülüyor
Narin’in ölüm sebebi belli oldu
Kayseri nöbetçi eczaneler (17 Eylül)
Sarıoğlan'da sürülere koç katımı yapıldı
Büyükkılıç'tan, mikrobölgeleme çalışmalarına inceleme
Büyükşehir Belediyesi'nden afetzedelere hayvan yardımı
Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları için toplandı
Bu kerpiç ömürlük
Ali Dağı'nda gerçek gibi tatbikat!
Hac kayıt işlemleri uzatıldı
Asırlık dağcılık geleneği: Erciyes tırmanışı 100. yılını kutluyor!
Kayseri güncel hal fiyatları (17 Eylül)
Kayseri'de güncel altın fiyatları ne kadar oldu? (17 Eylül)
Kayseri'de döviz kuru ne kadar oldu? (17 Eylül)