ASBAŞKAN TOKGÖZ İDDİALI

ASBAŞKAN TOKGÖZ İDDİALI

“BU HAFTA TARAFTARIMIZI SEVİNDİRECEĞİZ”

HES Kablo Kayserispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada,‘İnşallah 3 puanı alıp bu ligde kalmak için bütün mücadelemizi vereceğiz. Buna bizler inanıyoruz. Takımımız mücadele verecek, buna ben kefil olabilirim. İnşallah bu hafta Kayserili taraftarlarımızı sevindireceğiz’ dedi.

Süper Lig’de 27.hafta heyecanı, 12-13-14-15 Haziran’da oynanacak olan karşılaşmalarla yaşanacak. 27.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan HES Kablo Kayserispor Kulüp AS Başkanı Mustafa Tokgöz, şöyle dedi:“Uzunca bir aradan sonra bu hafta ligler başlıyor. Hasret sona eriyor. İlk başta zor bir süreç atlatıldı. İnşallah salgın kısa süre içerisinde biter. İlk başta ligler başlanılacak denildi ve bizim endişemiz büyüktü. Çünkü normalleşme sürecinde hemen hemen ilk tarih Türkiye'de Süper Lig'in oynanış tarihiydi. O zaman çok ciddi endişelerimiz vardı ama diğer yenileşme süreçleri akabinde geldi. Sokağa çıkma kısıtlamaları, şehirlerarası yasaklar kaldırıldı. Bizde inşallah bu hafta liglere başlıyoruz. Bizim son 2 koronavirüs testlerimiz negatif çıktı. Bizler bu konuda gayet titiz davrandık. Özenli davrandık. Biliyorsunuz tesislere girişleri dışarıdan tamamıyla kapattık.”



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Yılmaz ve oyunculardan maça davet
Karagümrük hazırlıkları tamam
Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor