Tarih: 11.04.2017 16:00

AŞIRI SİS ÖLÜM GETİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Karakaya ve Yeniköy mahallelerinden Bünyan ilçe merkezine lise öğrencilerini taşıyan servis midibüsünün tırla çarpışması sonucu 1 öğrenci yaşamını yitirirken, 9´u öğrenci ve servis şoförü de yaralandı.
Karakaya ve Yeniköy mahallelerinden Bünyan ilçe merkezine Lise öğrencilerini taşıyan Mustafa Sarıçiçek yönetimindeki 38 SP 235 plakalı servis midibüs, Karakaya Mahallesi yakınlarında Abdurrahman B´nin kullandığı 38 YN 654 plakalı tırla çarpıştı. Aşırı sis nedeni ile yola kontrolsüz çıktığı iddia edilen servis aracında bulunan 17 yaşındaki lis öğrencisi Rıfat Öztürk kaza yerinde hayatını kaybederken; yaralılar midibüs sürücüsü Mustafa Sarıçiçek ile öğrenciler Hayriye Kara, Sinan Palandöken, Bekir Ceyhan, Mustafa Palabıçak, Ali Beğendik, Yaşar Güçlüer, Osman Mantıcı, Elif Altay ve İbrahim Pilavcı´dan durumu hafif olanlar Bünyan Devlet Hastanesinde, durumu ağır olanlar ise şehir merkezine getirilerek Eğitim Araştırma ve Erü Tıp Fakültesi Hastahanelerde tedavi altına alındı?
Olaya sebebiyet veren Tır sürücüsü, jandarma ekiplerince gözaltına alınırken , yaralı öğrencilerden hayati tehlikeyi atlatamayanlar olduğu da gelen haberler arasında yer aldı?


Video Haber


(11 NİSAN 2017) AŞIRI SİS ÖLÜM GETİRDİ
ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE TIR ÇARPIŞTI BİLANÇO : 1 ÖLÜ, 10 YARALI

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —