ASKON KAYSERİ ŞUBESİ

ASKON KAYSERİ ŞUBESİ

TEİAŞ BÖLGE MÜDÜRÜ´NÜ AĞIRLADI?

Kısa adı Askon olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Kayseri Şubesince tertiplenen ?Biz Bize´ kahvaltılı toplantılarının bu haftaki konuğu Türkiye Elektirik İletim A.Ş. Bölge Müdürü Hadi Bingöl oldu?. Bingöl Genç İş adamlarına enerji piyasası hakkında bilgilendirme yaparken etkinliğe ev sahipliği yapan Askon Şube Başkanı Ali Özcan, "Ülkemizin yenilebilir enerjiye ihtiyacı var" değerlendirmesinde bulundu?
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Kayseri Şubesince her Cumartesi tertiplenen ve farklı sektörlerden konukların dernek üyesi genç iş adamları ile buluşturulduğu ?Biz Bize ? kahvaltılı toplantılarının bu haftaki konuğu Elektirik İletim A.Ş. Bölge Müdürü Hadi Bingöl oldu?. Bingöl iş dünyasının genç neferlerin ülkemizdeki enerji sektörü ve enerji piyasaları hakkında bilgiler vererek , öz kaynaklarımızı kullanarak enerji üretiminin ülkemiz açısından ne derece önemli olduğunun altını çizdi?
Etkinlikte söz alan bir diğer isim ASKON Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan ?da enerjinin öneminin zaman zaman gelen krizlerle birlikte daha da anlaşıldığının altını çizerek ? Mesela, Rusya krizi ile birlikte enerjinin önemi de ortaya çıktı. Bununla alakalı ülkemizin yenilebilir enerjiye olan ihtiyacının artmış olduğunu görüyoruz" değerlendirmesinde bulundu?.
Etkinlik genç



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı
‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”