ASLINA UYGUN OLARAK ONARILAN BOZATLIPAŞA CAMİİ

ASLINA UYGUN OLARAK ONARILAN BOZATLIPAŞA CAMİİ

YENİDEN İBADETE AÇILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Küçükali Mahallesi´nde yer alan ve bugün açılışı yapılan Bozatlıpaşa Camii´nde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek Bozatlıpaşa Camii´nin restorasyonu hakkında bilgiler verdi.
Küçükmustafa Mahallesi´nde yer alan ve 18. yy sonlarına doğru inşa edilen Bozatlıpaşa Camii´nin ibadete açılışına Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Müftüsü Doç.Dr.Şahin Güven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürleri ve mahalle muhtarları iştirak ettiler.
Küçükmustafa Mahalle esnaflarını gezerek sohbet eden ve belediye tarafından yapımı devam eden yatırımları yerinde denetleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, Küçükmustafa Mahallesi´nin kentsel dönüşüm başlatılan bir semt olduğunu ve bu projenin tamamlandığında semtin bir prestij semti olacağını söyledi.
Küçükmustafa Mahallesi´ne yapılan yatırımlar ve hizmetler ile gerçekleştirilecek Kentsel Tasarım Projesi ile Melikgazili olmanın farkını yaşayacaklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
?Mahalle gezileri son derece faydalı olmaktadır. Mahalle Muhtarları toplantısında muhtarların taleplerini bu bölge gezilerinde değerlendiriyoruz. Yapılan veya yapılacak olan çalışmaları tespit ediyoruz. Semtleri gezerek hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ile sohbet etme imkânı buluyoruz. Bugün Küçükmustafa Mahallesi´ndeki tarihi Bozatlıpaşa Camii´nin yeniden açılışını yaptık. Açılış sonrası bölgeyi gezerek esnaf ile sohbet ettik. Bölge halkına semtlere yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Bilgileri paylaştık. Belediyemizce yapılan yatırımları yerinde inceledik. Kentsel dönüşüm alanlarını gezdik .? dedi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi
Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti
Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"
Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı
Sedat Kılınç’ın acı günü
Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu
Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi
Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu
Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması
AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı
Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu
Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor
Ağabeyini sırtında taşıyor
Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı
Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti