Kayseri Valiliği öncülüğünde İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından 14 ortaklı hazırlanan ?Bağımlılık Danışma Merkezlerinin Kurulması Projesi´ protokolü Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile karşılıklı imzalandı.
Valilik Toplantı Salonunda imzalanan protokol törenine, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci, Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çapan, İl sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili Mustafa Yıldız katıldı.
İmza töreninden önce konuşan Vali yardımcısı Mehmet Emin Avcı, son yıllarda uyuşturucu furyasının arttığını hatta dikkat çeken seviyelere geldiğini ifade ederek, bu bela ile uğraşmanın devletin asli görevi olduğunu söyledi.
14 ortaklı projenin toplam 266 milyon TL bütçesi olduğunu belirten Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, ?İlimiz genelinde 11 Bağımlılık Danışma Merkezi kurulacak olup, ilimizde görev yapan 60 uzmanın mesleki yeterlilikleri ?Aile terapisi eğitimi ve motivasyonel görüşme teknikleri eğitimi? ile desteklenecektir.? dedi.
Dezavantajlı grupların yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefi ile kentsel ve sosyal altyapının iyileştirilmesi için dezavantajlı gruplara yönelik yeni merkezlerin oluşturulması, bu yönde başarılı modellerin uygulanması amaçlanan projede, 14 ortak bulunmaktadır.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.