Tarih: 24.01.2016 21:21

BAKAN OĞLUNUN NİKAHI ÖNCESİ

Facebook Twitter Linked-in

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş´ın oğlu Hakan´ın dün akşam devletin zirvesinin iştirakı ile yapılan düğünü öncesi Organize Sanayi Camisi´nde 6 bin kişin katıldığı ´sohbet´ düzenlendi.
Melikgazi İlçesi´ndeki camide öğle namazı sonrası düzenlenen ve 1 saat süren sohbete katılanlara, üzerinde damat Hakan Elitaş ve gelin Aslı Uğur´un adı yazılı, ´Huzurlu Aile Yuvası´ kitabı dağıtıldı. İstanbul´dan sohbet ve nikah için özel davetli olarak gelen ´Huzurlu Aile Yuvası´ kitabının yazarı Osman Nuri Topbaş´ın sohbetini davetliler ilgiyle dinledi. Topbaş´ın camiye girişi sırasında izdiham oluşmaması için cami hoparlöründen kimsenin ayağa kalkmaması istendi.
Düğüne davetiye yerine geçen 175 sayfalık ´Huzurlu Aile Yuvası´ kitabında, ´Erkek hanımına, hanım beyine sevgiyle baktığında, Cenab-ı Hak da onlara rahmet nazarıyla bakar. Erkek hanımının ellerini ellerine aldığında her ikisinin günahları, parmaklarının arasından dökülür´ hadisi ve altında da ´Her iki cihan saadeti niyetiyle yola çıktığımız bu kıymetli günümüzde sizlerin de katılımınızla bizleri şereflendirmenizi dileriz. Mustafa- Kevser Elitaş, Recep-Muazzez Uğur´ yazısı yer aldı.



24 OCAK 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —