Tarih: 06.04.2017 17:56

BAKAN ÖZHASEKİ

Facebook Twitter Linked-in

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki öğle saatlerinde Boytaş´ta işçiler ile bir araya geldi. Burada işçilere seslenen Bakan Özhaseki, Avrupa´nın Müslümanlara karşı sessizliğini sert dile eleştirip, Türkiye´nin mazlumların ümidi olduğunu vurgulayarak ?Bizim gönül coğrafyamız bizden bir şeyler bekliyorlar. Batı bunu bildiği için bizim güçlü olmamızı istemiyor? değerlendirmesinde bulundu?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Boytaş´ta işçiler ile bir araya geldi. İşçilerle sohbet edip onların referandum süreci ve anayasa değişikliğine yönelik sorularını cevapladı?
Ülke ve dünya gündemine dair de değerlendirmelerde bulunan Bakan Özhaseki ?Eğer 15 Temmuz´da sizler olmasaydınız, bizler bunun altından kalkamazdık. Türkiye paramparça olurdu. Ülke bölünürdü. İtirafçı bir terörist ?Bize 15 Temmuz´dan önce kurşun sıkmayacağımızı söylediler ama 15 Temmuz´dan sonra kurşun sıkın diye emir geldi´ diyor. Burada FETÖ-PKK işbirliğini gösteriyor. Bunlar emirleri aynı yerden alıyorlar. Türkiye´nin dışındaki bela bunların hepsini yönetiyor. Terör örgütlerinin hepsini bitiyoruz. Biz güçlü olmazsak bizi paramparça ederler. Ezanımızı okutmazlar. Biz Avrupa´nın ortasında keyif yapan bir ülke değiliz. Etrafımız ateş çemberi? ifadelerini kullandı.
Ziyarette işçilerle birlikte öğle yemeği de yiyen Bakan Özhaseki sıcak ve samimi görüntüler sergiledi?



5 NISAN 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —