Tarih: 24.03.2017 18:58

BAKAN ÖZHASEKİ:

Facebook Twitter Linked-in

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile birlikte Kayseri Yahyalı´da vatandaşlarla buluştu.
Konuşmasına Yahyalı halkına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın selamını ileterek başlayan Bakan Özhaseki, ?Bu seçim diğer seçimlerin anası gibi, onların hepsine bedel bir seçimdir.? dedi.
Her seçim zamanı Yahyalı´ya gittiklerini kaydeden Özhaseki, ?Yahyalı´ya ne dediysek hepsini yerine getiririz. Sizler de her zaman bize, bizi mahcup edecek kadar çok oy veriyorsunuz. Allah sizden razı olsun? şeklinde konuştu.
PKK, FETÖ ve DEAŞ´ın sıraya girdiğini ve beraber hareket ettiklerini, Türkiye´de yaşanan son olaylar üzerinden anlatan Özhaseki, ?Bunları besleyenler aynı, bunların sahibi aynı, bunlar köpek ama biz hepsinin hakkından geliyoruz.? dedi.
Bölücü terör örgütü PKK´nın, bundan sonra sesinin çıkamayacağını ifade eden Özhaseki, PKK´nın hiç taviz verilmeden köylerden, şehirlerden, dağlardan ve sınır dışından temizlendiğini aktardı.
FETÖ´nün bir gecede kurt adama dönüştüğünü belirten Özhaseki, 15 Temmuz gazisinin yaşadıklarını şu şekilde anlattı:
?Ben gazilerin ziyaretine gittim. Bir kız kardeşimiz diyor ki, ?Liderimiz çıkın sokağa dedi. Gecenin 12´sinde atladım sokağa´ diyor. ?Arabam yok, Sincan´dan geliyorum nasıl geleceğim Kızılay´a. Baktım ki bayraklı arabalarla giden abiler var, abi beni de alır mısınız? Buyurun dediler ve arabalarına bindim Kızılay´a geldim. Meclis, bombalanıyor dediler, koştum Meclis´e, Beştepe bombalanıyor dediler, koştum Beştepe´ye.´ Dedim ki, ?Kardeşim, silahın yok, yapacağın bir şey de yok, ama sen nereye bomba atıldı koşuyorsun.´ Bana dedi ki, ?Abi, benim şehit olmaya hakkım yok mu´ Bu kardeşlerimiz olduğu sürece Allah´ın izniyle bizim sırtımız yere gelmez. ?
Anayasa değişiklik teklifine de değinen Özhaseki, ?Bana göre 18 maddenin gelmesinin tam üç ana nedeni var.? dedi.
Bakan Özhaseki, üç ana nedenin; iki başlılık, istikrar ve vesayet rejimi olduğunu aktardı.
Cumhurbaşkanlığı sistemi konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun sarf ettiği sözlerin yalan olduğunu vurgulayan Özhaseki, CHP Milletvekili Deniz Baykal´ın, ?Bu kadar yetkiyi peygambere verseniz, peygamberi bozar´ sözlerine de sert tepki gösterdi.
Bakan Özhaseki, son olarak, yaklaşan seçimde Yahyalıları ?Evet´ oylarında rekor kırmaya çağırdı.



23 MART 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —