BAKAN ÖZHASEKİ ?EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMEMİŞ,

BAKAN ÖZHASEKİ ?EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMEMİŞ,

İZLEDİĞİMİZ TAKIM KEYİF VERİYOR? ...

Spor Toto Süper Lig´in 23.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ?Emeklerimiz boşa gitmemiş, izlediğimiz takım keyif veriyor? dedi.
Kayserispor hem oynadığı futbol, hem de taraftarıyla ikinci yarıda seyri keyfi yüksek maçlara çıkıyor. Karşılaşmaları, ilimiz protokolü de yakından takip ediyor. Kayserispor, 23.hafta karşılaşmasında Kasımpaşa ile 2-2 beraber kaldı. Bu karşılaşmayı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik beraber izledi.
Karşılaşmanın ardından kameralar karşısına geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ?Bu maçta çocuklar galibiyet için uğraştı´ dedi. Özhaseki, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Bu maçta, çocuklar galibiyet için çok uğraştı. Ellerinden geleni yaptılar. İzlediğimiz takım keyif veriyor. Verdiğimiz emekler boşa gitmemiş diye seviyoruz. Tabii bazen gol olmayınca olmuyor. Son dakikada bazen böyle gol yiyebiliyorsunuz. Şöyle olsaydı böyle olsaydı demenin bir faydası yok. En azından 1 puanda güzel oldu. Rakiplerimizin yenildiği haftada biz, 1 puan daha aldık. Alttaki takımlarla puan farkını biraz daha açtık. İnşallah önümüzdeki haftalarda galibiyetlerle devam edeceğiz. Gönül isterdi ki buradan 3 puanla ayrılsaydık. Kısmet böyleymiş, hayırlısı olsun.

HABER: Şevket TEKİN



Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika
Spor a.ş’den gençlik bayramına özel
Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Yılmaz ve oyunculardan maça davet
Karagümrük hazırlıkları tamam
Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı