Tarih: 31.05.2018 17:18

BAKAN ÖZHASEKİ´DEN

Facebook Twitter Linked-in

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın seçim kampanyasına 13 bin lira destekte bulundu? Bakan Özhaseki ve beraberindeki Ak Parti Kurmayları ikindi namazı sonrası da Camii Kebir Esnafını ziyaret ederek hatır sorup destek talebinde bulundular?

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın seçim kampanyasına 13 bin lira destekte bulundu? Ziraat Bankası Kocasinan Şubesine giderek 13 bin lirayı Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın kampanya hesabına yatıran Bakan Özhaseki´ye Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ak Parti İl Başkan Vekili Fatih Hasyüncü ve partiler de refakat etti?

Banka şubesi çıkışında kısa bir açıklama yapan Bakan Özhaseki ?Cumhurbaşkanımız için açılan yardım kampanyasına katılmak amacı ile geldik. Üzerimize düşeni de yapıyoruz. Çünkü seçimler biraz külfetli işlerdir. Bu külfete ortak olmak, yükü paylaşmak lazım. Herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekiyor. Bir taraftan var gücümüz ile Türkiye´nin sorunlarını karşı karşıya olduğu tehditleri ve önümüzdeki günler de yapılması icap eden konularda bir çalışma içerisinde olup herkesi aydınlatmaya gayret ettiğimiz gibi, diğer taraftan da kampanyaya katılarak destek olmaya gayret ediyoruz. İnşallah bu seçimler hayırlı olur.? İfadesini kullandı?

Bakan Özhaseki ve beraberindeki Ak Parti Kurmayları ikindi namazı sonrası da Camii Kebir Esnafını ziyaret ederek hatır sorup destek talebinde bulundular?a




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —