BAKANLARDAN CUMHRUBAŞKANI´NA TAM DESTEK

BAKANLARDAN CUMHRUBAŞKANI´NA TAM DESTEK

Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni´nde Cumhurbaşkanı Erdoğan´dan önce kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,

Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni´nde Cumhurbaşkanı Erdoğan´dan önce kürsüye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da çocukların daha iyi bir geleceği olsun diye, hayırseverlere teşekkür etmek için Kayseri´de olduklarını belirterek, "Buradaki eğitimin daha iyiye gitmesi için her tür tedbiri alacağız, gerekli tüm istişareleri yaptık."değrelendirmesinde bulundu?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´da ABD ile varılan mutabakata ilişkin, "Bu mutabakatla bir demokrasi zaferi, bir siyaset zaferi kazanıldı. Kazanan taraf terör örgütleri olmadı, onların destekçileri olmadı. Kazanan taraf Türk milleti oldu, dünyadaki mazlumlar oldu." ifadesini kullandı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ise ilimizde devam eden yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´ de Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yol arkadaşlığı yapmaktan iftihar ve şeref duyduğunu vurgulayarak şöyle konuştu?"Benim onunla olmam çok önemli değil. Ben bir küçük bireyim, milletin, sizin Cumhurbaşkanımızla birlikte olmanız önemli. İlk günden bu yana sahip çıktınız, destek verdiniz. Her seçimde AK Parti´yi şampiyon yaptınız. Büyük projelerimizi belediye başkanlığı dönemimde Ankara´ya sunduğumda kapılar hep yüzüme kapandı. Ne zaman önümüz açıldı 2002 yılında iktidara geldik. Cumhurbaşkanımıza projelerimizi birbir anlattım. Sağolsun önümüzü açtı, bu projelerin hepsinde emeği var, desteği var. Kayseri, Türkiye´nin en düzenli, en gelişmiş şehirlerinin başında yer alıyorsa sizin desteğiniz, emeğiniz var ama hepsinin altında Sayın Cumhurbaşkanımızın imzası var."



https://www.dailymotion.com/video/x7mvq3z Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(19 Ekim 2019)BAKANLARDAN
CUMHRUBAŞKANI´NA TAM DESTEK

Kayseri Haber Gazetesi

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor
Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik
Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı
“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”
Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor
Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak
Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor
Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi
Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek
Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi
Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı
Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı
2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu
Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı
Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi