BANKADA PANİKLEDİ

BANKADA PANİKLEDİ

PANİKLEDİ 28 BİN TL'Sİ KURTULDU - Kayseri'de, telefon dolandırıcıları tarafından kandırılan İsmail Hakkı Şen'in bankada panik halinde dolaşması 28 bin TL'sinin kurtulmasına neden oldu. Polis ekiplerinin dikkatini çeken Şen, parayı dolandı

Edinilen bilgiye göre Talas ilçesinde meydana gelen olayda, kendini Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan bir kişi İsmail Hakkı Şen'e, “Senin hesabından terör örgütüne para aktarılıyor. Vereceğim hesap numarasına paranı aktar. Biz paraları devlet garantisi altına alacağız” dediği öğrenildi. Bankada panik halinde dolaşan İsmail Hakkı Şen'i gören polis ekiplerinin 28 bin TL'yi verilen hesap numarasına göndermek üzereyken engelledikleri bildirildi.

Başından geçen olayı İHA muhabirine anlatan Şen, “Beni biri telefonla aradı. Kendisinin Cumhuriyet Savcısı olduğunu ve benim hesabımdan terör örgütüne para aktarıldığını söyledi. Paramı verdiği hesap numarasına aktarmam talimatını verdi. Param devlet korumasında olacakmış. Ben böyle bir şeyin nasıl olduğunu sordum. Bana eğer parayı aktarmazsam terör örgütüne destek vermekten beni tutuklayacaklarını söyledi. Bankada da parayı kime gönderdiğimi sorarlarsa, 'Oğluma gönderiyorum' dememi istedi. Ben bankada panik halinde dolaşırken polis ekiplerinin dikkatini çekmişim. Polis ekipleri ne olduğunu sordu. Ben de 'Beni tutuklayacak mısınız?' diye sordum. Daha sonra olayı anlatınca beni dolandırıcının elinden kurtardılar” diye konuştu.

İsmail Hakkı Şen, vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Kimse bu tür insanlara kanmasın. Bu tür telefon aldıklarında hemen 155'i arasınlar. Allah polis ekiplerinden razı olsun” dedi.



11 kaçak göçmen Yunus Timleri’ne yakalandı

Kayseri'de okul ve çevreleri denetlendi

Alkol kaçakçılarını boş şişeler ele verdi

Aranan cezaevi firarisi bazanın altından çıktı

Kayseri emniyeti huzuru bozan araçları denetledi

54 yıl hapis cezası bulunan kadın yakalandı

Aranan şahıslara operasyon: 14 gözaltı

Tartıştığı eski eşini ve babasını vurdu

Çok sayıda tarihi eser ele geçirildi: 1 gözaltı

"kız alıp verme" kavgasında 4 tutuklama

"Zarar verme niyetim yoktu, olay kazara oldu"

DEAŞ üyesi sanığa hapis cezası

Zehir tacirine 10 yıl hapis cezası

Kaza ihbarına giden ambulans kaza yaptı: 3 yaralı

30 yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan kadın yakalandı

Kanalı basıp iş adamını darp eden 7 kişiye 79 yıl ceza