Tarih: 26.07.2024 12:53

Basın İlan Kurumu Kayseri Bölge Müdürü veda etti

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz günlerde alınan kararın ardından Basın İlan Kurumu Kayseri Bölge Müdürlüğü kapatılarak Adana’ya bağlandı. 

Kapatılma kararı verilen Basın İlan Kurumu’nun Kayseri Bölge müdürü Mehmet Çelik,  Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu. 

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ziyarette yaptığı açıklamada, Kayserili siyasetçilerin konuyu Meclis gündemine taşımalarına rağmen kararın değişeceğine ihtimal vermediğini ifade etti. 

Basın İlan Kurumu Kayseri Bölge müdürü Mehmet Çelik ise Basın İlan Kurumunun sadece fiziki olarak Kayseri’de olmayacağının altını çizerken resmi ilan uygulamasının aynı şekilde devam edeceğini belirtti. Çelik şunları kaydetti. “Burada gazeteler ya da çalışanlar açısından değişen bir durum yok. Sadece fiziki binamızı kaldırıyoruz, bütün işler zaten teknolojik ortamda yapabiliyoruz. Özellikle daireler ilanlarını elektronik ortamda gönderebiliyor, bizler de elektronik ortamda gazetelere veriyoruz. Tek eksiğimiz burada yüz yüze olmayabiliriz ama Adana yakın yer. Arkadaşlarımız zaman zaman gelip burada gazeteleri ziyaret edecektir. Burada bir algı var, sanki kurum çekildiği zaman resmi ilan uygulaması da olmayacakmış gibi. Ben özellikle onu düzeltmek istiyorum. Uygulama aynen devam edecek. Sistem şu an nasıl ilerliyorsa aynı sistem burada da devam edecek. “




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —