Tarih: 11.05.2017 17:28

BAŞKAN ATAŞ:

Facebook Twitter Linked-in

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle, Şehit Sezer Güneş İlköğretim Okulu, Hasan Tahsin Önalp Orta Okulu ve Pınarbaşı Çok Programlı Lisesi Özel Eğitim Öğretmen ve Öğrencileri Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş´ı makamında ziyaret ettiler ve Başkan Ataş´A hazırladıkları hediyeyi takdim ettiler.
Ziyaret esnasın da söz alan Sınıf Öğretmenleri Başkan Ataş´a sınıflarına ve okullarına verdikleri desteklerden ve yaptığı işlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.Her zaman yanlarında destek verecek bir Başkanın olduğunu ve ne işleri düşerse düşsün yapıldığını; aynı zamanda Başkan´ dan aldıkları güçle yeni projelere imza atabildiklerini kaydetti.
Başkan Ataş ise ´´Sizleri burada görmekten dolayı son derece mutluyum. Bizler için siz değerli öğretmen ve öğrencilerimizin yerleri farklı. Öğrenci kardeşlerimizin hayatın her alanında varlık göstermeleri için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Değişen şartlar ve ihtiyaçlar dikkate alınarak hiçbir zorluk ve farkındalık hissetmemeleri adına hep beraber çalışmamız gerekmektedir. Öğretmen kardeşlerim sizlere büyük görevler düşmektedir. Bilin ki bizler sizlerin omzundan ne kadar sorumluluk alabilirsek,o derece mutlu ve onurlu oluruz.Hepinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ve yaptığınız görevde başarılar diliyorum.´´diyerek sözlerine son verdi.
Belediye Başkanı Dursun Ataş öğretmen ve öğrencilere hediyelerini takdim ettikten sonra misafirler Belediyeden ayrıldılar.



10 MAYIS 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —