Tarih: 26.11.2017 11:58

BAŞKAN BEDİR, KUPA VE LİG HEDEFİNİ AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligdeki çıkışını sürdürürken, Kulüp Başkanı Erol Bedir, Türkiye Kupası ve ligdeki hedeflerini açıkladı. Bedir, ?Hem kupa alalım, hem de ilk 5´lere girelim´ dedi.

Süper Lig´e 16 yeni transfer ile başlayan ve ilk hafta Galatasaray´a 4-1 mağlup olan Kayserispor, ilk haftanın ardından yakaladığı çıkışı sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, 13.hafta öncesinde 22 puanla 4.sırada yer alıyor.

Takımın baş mimarlarından olan Kulüp Başkanı Erol Bedir, Kayserispor´un Türkiye Kupası ve lig hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. ?Hem Türkiye Kupası´nı alalım, hem de ligde ilk 5´te yer alalım´ diyen Bedir, şöyle dedi: ?Avrupa Kupaları´na iki türlü gidebiliriz. Ligde ilk 4´e girildiği zaman Avrupa´ya gidilebiliyor. İlk 4´e girmek demek müthiş bir performans sergilemek gerektirir ve ben bunu isterim. Kupa ile Avrupa´da olmak bize gelecek için umut vermez. Bu yıl sıralamayı 4-5 veya 6.sırada tamamlamamız, gelecek yılları da kurtarmamıza neden olur. Bunun üzerine yapacağımız takviyelerle daha ileriye gideriz. Kupa kazanıp, ertesi sene ligden düşenlerde var. Bu da ligde ilk 5´e girmenin ne kadar zor olduğunun bir göstergesidir. Hem ilk 5´lere girelim, hem de Türkiye Kupası´nı alalım. İnşallah bunları da başarırız.?

HABER: Mustafa GÜRBÜZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —