Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Mimarsinan Camisinde Teravi namazı sonrası mahalle sakinleri ile hem sohbet etti, hem de mahalle kahvesinde ikram edilen çayları içtiler.
Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen teravi namazı sonrası halk gezisi etkinliğine Başkan Memduh Büyükkılıç, mahalle sakinleri ve bölge muhtarları iştirak etti.
Ağırnas Bölgesine son iki yıldır yapılan yatırımlar ile adeta ikinci bir şehir inşa ettiklerini belirten Başkan Memduh Büyükklıç burada yaptığı açıklamada ?Ağırnas Bölgemiz 2014 yılında belediyemiz sınırları içerisinde yer aldı. 2 yıldır yapılan çalışma ve yatırımlar ile bölge halkı Melikgazili olmanın farklılığını yaşamaktadırlar. Asfaltsız yol kalmadığı gibi kaldırım ve park çalışmaları ile Ağırnaslılar bu farklılığı hissetmektedirler. Şimdi de Ağırnas ta Meslek yüksek okulunun açılmasına öncülük ediyor, katkı sağlıyor ve destekliyoruz. Ağırnas Türkiye´nin taş ustalığı eğitimin merkezi olacaktır? değerlendirmesinde bulundu?
Ağırnas Halkı, Ağırnas´a yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler, Ramazan ayı dolayısıyla şehir dışından gelen Ağırnaslılar bu yatırımlar sonrası Ağırnasa yerleşmeyi düşündüklerini vuguladılar?
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölge halkını ziyareti ardından Turan Mahallesi´ne geçerek, vatandaşlarla sohbet edip, Melikgazi Belediyesince yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle Kahvehanesinde oturan ve Turan halkına daha çok sosyal ve kültür çalışması gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Memduh Büyükkılıç ve ekibi köy kahvesinde ikram edilen çayları içerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kayseri genelinde don olaylarına karşı uyarı yapıldı.
TFF 3. Lig 2. Grup 14. hafta mücadelesinde Erciyes 38 FK, sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nin 780 metrekarelik çatı alanında yenileme çalışması başlattı.
Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Goalball tanıtımı ve dostluk müsabakaları düzenleyerek görme engelli sporcularla farkındalık ve kaynaşma etkinliği gerçekleşti
Kış aylarında yaşanabilecek yoğun kar yağışı ve buzladan etkilememek için hazırlıklarını tamamlayan Melikgazi Belediyesi, kar yağışına karşı gerekli tüm planlamaları yaptı.
Kayseri'nin Tomarza ilçesinde afetlere hazırlık kapsamında yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İlçe Kaymakamı Selim Eser başkanlığında yapıldı.
Talas Belediyesinin Ali Dağı ve Erciyes manzaralı Akçakaya ve Endürlük mahallelerinde satışa sunduğu prestijli villa parselleri için geri sayımda sona gelindi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kartal Kavşağı altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, Şubat ayında yer tesliminin yapılıp kavşak inşaatına başlanacağını söyledi.
KAYMEK, KPSS AGS adayları için deneme sınavı düzenleyerek sınav pratiği sağladı. Birebir etüt desteği sunan KAYMEK’te, hafta sonu LGS’ye hazırlanan öğrenciler de deneme sınavına girdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Yeni sezon 18 Aralık’ta başlayacak, ilk etapta Tekir Kapı 13 No’lu pist kayak severleri ağırlayacak.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 15 Aralık’ın UNESCO tarafından “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” ilan edilmesi kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı’na katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; 17 Aralık 2016’da Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısının 9’uncu yıl dönümünde mesaj yayımladı. Detaylar Haberimizde...
Kayseri'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.
Meteoroloji uyarıları sonrası Kocasinan Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı tüm önlemleri aldı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ekiplerin 24 saat görev başında olacağını açıkladı.