Tarih: 06.03.2016 22:05

BAŞKAN ÇELİK

Facebook Twitter Linked-in

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Anadolu Harikalar Diyarı, Hayvanat Bahçesi bünyesinde hizmet veren Yabani Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi´ni ziyaret etti. Başkan Çelik, rehabilitasyon merkezinde bakım altında olan iki maymun yavrusu ile yakından ilgilendi ve yavruları eliyle besledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Anadolu Harikalar Diyarı´nı ziyaret ederek Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürü Ali Küçükoğlu´ndan Harikalar Diyarı´ndaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hayvanat Bahçesi bünyesinde hizmet veren Yabani Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi´ni de ziyaret eden Başkan Mustafa Çelik, bakım altına alınan iki maymun yavrusu ile yakından ilgilendi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, anneleri tarafından reddedildikleri için Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi´nde bakılan 9 aylık babun yavrusu Şila ve üç aylık velvet yavrusu Yuka´nın son durumlarına ilişkin bilgiler aldı. Allah´ın yarattığı her canlının yavrusunun çok sevimli olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Çelik, Yuka´yı ellerline alarak sevdi ve henüz üç aylık olan maymun yavrusunu biberonla besledi.



6 MART 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —